Contact

Vraag een groepsboeking aan of stel een vraag

Neem voor een snelle vraag telefonisch of via Whatsapp contact op: +31687726009 of mail: contact@deoutdoorschool.nl.

Contactgegevens

Email: contact@deoutdoorschool.nl
Bank:NL70 KNAB 0503 677 450
Handelsregister K.v.K.: 54482739
BTW-nr. NL001168140B61

 Veel gestelde vragen

Bekijk de meeste gestelde vragen. Zit jouw vraag hier niet tussen?
Neem dan contact op via het contactformulier
of bel De Outdoor School op: 06-87726009

Hoelang is een WFA certicifaat geldig?

2 jaar. Daarna kun je een 1-daagse herhalingscursus doen.

Waar worden de cursussen gehouden?

Dit verschilt per cursus, dit kun je vinden op de cursus pagina. Bekijk hier het overzicht van alle cursussen. Op maat gemaakte cursussen kunnen in overleg ook op andere locaties in Nederland of België worden gegeven.

Geven jullie proeflessen voor de Outdoor Yoga?

Je kunt je altijd aanmelden voor een proefles! De kosten hiervoor zijn 7,50. Net als de gewone lessen. We houden de lessen graag betaalbaar zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn. Meld je hier aan voor jouw eerste Outdoor Yoga les.

Is er een minimaal aantal aanmeldingen nodig voor een cursus?

Ja, dit aantal verschilt per cursus. Mocht een cursus niet door kunnen gaan door te weinig aanmeldingen, zal dit zo’n 14 dagen van te voren gecommuniceerd worden en kunnen aangemelde cursisten kiezen voor restitutie of een andere datum.

Zijn de cursussen corona-proof?

Al onze cursussen zijn zoveel mogelijk corona proof opgezet. Voor sommige trainingen zul je wel in lichaams contact moeten oefenen op elkaar, zoals o.a. het aanleggen van een wondverband bij de Wilderness First Aid Field Training. Bij de WFA cursus werk je altijd samen met in ieder geval één ander persoon waar je ook fysiek contact mee hebt. Dit mag zeker jouw partner, collega of huisgenoot zijn als je dat wilt. Wij verschaffen handschoenen, mondkapjes en antibacteriële gel tijdens de gehele cursus.

Annulering

We werken in de buitenlucht en kunnen prima met een paar druppels regen verder, we zijn tenslotte bezig met survival! Maar onze cursisten doen dit ook voor hun plezier. En als er een Nederlandse monsoon voorbij komt (of ander onprettig weer), behouden wij het recht om uiterlijk 24 uur van te voren de cursus te verzetten. Iedere cursist wordt hier persoonlijk van op de hoogte gesteld en de alternatieve datum is altijd in overleg.

Ontvang ik een officieel EHBO certificaat bij de WFA?

Bij het volgen van de Wilderness First Aid Field Trainings ontvang je een internationaal erkend Wilderness First Aid (WFA) certificaat.

Hierin staat het volgende: “Congratulations on successfully completing your American Safety & Health InstituteASHI Wilderness First Aid (G2015) class. The attached digital certification card shows that a properly authorized ASHI Instructor evaluated your knowledge and hands on skills in accordance”.