Contactgegevens

Email: contact@deoutdoorschool.nl
Bank:NL70 KNAB 0503 677 450
Handelsregister K.v.K.: 54482739
BTW-nr. NL001168140B61

Contact

Vraag een groepsboeking aan of stel een vraag

Neem telefonisch of via een appje contact op: 06 – 877 26 009 of mail: contact@deoutdoorschool.nl.

Contact

Vraag een groepsboeking aan of stel een vraag

Neem telefonisch of via een appje contact op:
06 – 877 26 009 of mail: contact@deoutdoorschool.nl.

Contactgegevens

Email: contact@deoutdoorschool.nl
Bank:NL70 KNAB 0503 677 450
Handelsregister K.v.K.: 54482739
BTW-nr. NL001168140B61

 Veel gestelde vragen

Bekijk de meeste gestelde vragen. Heb je andere vragen? Bel: 06-87726009 of mail: contact@deoutdoorschool.nl

Hoelang is een WFA certicifaat geldig?

2 jaar. Daarna kun je een 1-daagse herhalingscursus doen.

Waar worden de cursussen gehouden?

Dit verschilt per cursus, dit kun je vinden op de cursus pagina. Bekijk hier het overzicht van alle cursussen. Op maat gemaakte cursussen kunnen in overleg ook op andere locaties in Nederland of België worden gegeven.

Geven jullie proeflessen voor de Outdoor Yoga?

Je kunt je altijd aanmelden voor een proefles! De kosten hiervoor zijn 7,50. Net als de gewone lessen. We houden de lessen graag betaalbaar zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn. Meld je hier aan voor jouw eerste Outdoor Yoga les.

Is er een minimaal aantal aanmeldingen nodig voor een cursus?

Ja, dit aantal verschilt per cursus. Mocht een cursus niet door kunnen gaan door te weinig aanmeldingen, zal dit zo’n 14 dagen van te voren gecommuniceerd worden en kunnen aangemelde cursisten kiezen voor restitutie of een andere datum.

Bieden jullie ook teamuitjes?

Jazeker! Eigenlijk kunnen al onze outdoor cursussen ook voor teams ingezet worden. Stuur een mailtje en geef de datum en wensen door, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Geven jullie op maat gemaakte BHV training?

Ja. Wij geloven in op maat gemaakte medische training, want geen bedrijf is hetzelfde. Jouw personeel krijgt alle verplichte medische training, alleen dan zonder het suffe klaslokaal en meer hands-on training. EHBO training die relevant is voor de werkzaamheden die jullie mensen verichten.

Annulering

We werken in de buitenlucht en kunnen prima met een paar druppels regen verder, we zijn tenslotte bezig met survival! Maar onze cursisten doen dit ook voor hun plezier. En als er een Nederlandse monsoon voorbij komt (of ander onprettig weer), behouden wij het recht om uiterlijk 24 uur van te voren de cursus te verzetten. Iedere cursist wordt hier persoonlijk van op de hoogte gesteld en de alternatieve datum is altijd in overleg.

Ontvang ik een officieel EHBO certificaat bij de WFA?

Bij het volgen van de Wilderness First Aid Field Trainings ontvang je een internationaal erkend Wilderness First Aid (WFA) certificaat.

Hierin staat het volgende: “Congratulations on successfully completing your American Safety & Health InstituteASHI Wilderness First Aid (G2015) class. The attached digital certification card shows that a properly authorized ASHI Instructor evaluated your knowledge and hands on skills in accordance”.