Outdoor kids

Pijl maken & boogschieten

in Haarlem

Gebruik natuurlijke middelen

Maak je eigen pijl

Leer pijlen maken uit natuurlijke materialen zoals onze voorouders dat ook deden. In deze workshop maak je onder begeleiding zelf je eigen pijl. Je kan de pijl zelf customizen met verschillende veren en bindingen en kan gedecoreerd worden met natuurlijke/historische pigmenten. Na de workshop is de pijl klaar om mee te schieten, maar je kan hem ook gebruiken als decoratie voor thuis.
boogschieten haarlem

en daarna natuurlijk…

Boogschieten

Tijdens de workshop traditioneel boogschieten krijg je korte uitleg over de achtergrond van de verschillende traditionele pijlen en bogen. Daarna volgt een demonstratie met uitleg.
Na deze introductie ben je klaar om onder begeleiding zelf te gaan schieten. Thomas als begeleider geeft tips en coördineert, zodat iedereen veilig kennis kan maken met traditioneel
boogschieten. Tot slot kan er (indien gewenst) ook nog een competitie worden gehouden tussen de deelnemers.

Informatie pijl maken & boogschieten

Wie

Deze cursus is bedoeld voor basisschool kinderen, tussen de 8 en 12 jaar.

Waar

Deze pijl & boog editite van de Outdoor Kids wordt gegeven op het terrein van Scoutingvereniging Vliegende Pijl in Haarlem. Adres: Verspronckweg 201a, 2023 BG Haarlem.

Wanneer

Meerdere keren per jaar op de zaterdag- of zondagmiddag. De eerstvolgende keer is zal in het najaar van 2023 zijn van 13:30 tot 16:30 uur.

Hoeveel?

Deze middag kost € 35,- p.p.
De cursus is inclusief drinken, wat lekkers, alle materialen én een Outdoor Kids paspoort!

En verder

Na betaling ontvang je de inpaklijst voor de cursus, dit gaat vooral over de juiste kleding en een waterfles. Voordat de cursus start zullen wij jouw ouders vragen om eenmalig ons aansprakelijkheidsformulier te ondertekenen (bekijk deze alvast hier), deze zullen wij uitgeprint meenemen. 

Aanmelden

 
Stuur mij 6x per jaar survival tips en aankomende cursussen toe.
 
Totaal: € -