Outdoor Tips

Video tutorial

Hoe maak je een foodbag of bearbag?

Een gouden tip voor veillig kamperen in de wildernis, vooral in een gebied waar beren voorkomen, is jouw voedsel aan een hoge tak van een boom hangen. Hiermee voorkom je dat beren of andere dieren jouw tent in (proberen te) komen. Leer hier hoe je dit kunt doen met gebruik van De Outdoor School drybag. Je kunt hier natuurlijk ook een andere tas of zak voor gebruiken.

Cursussen & groepsuitjes

Ga mee op avontuur de natuur in tijdens een cursus of workshop van De Outdoor School.
Leer alles over outdoor cooking, EHBO in de wildernis, vuur maken, een hut bouwen in het bos of oriënteren met kaart en kompas.

Nog 4 plaatsen beschikbaar

Groepsuitje (8 - 12 personen)
Samen een primitieve keuken bouwen en daarop een fantastische maaltijd bereiden. Een veelzijdig teamuitje in de natuur!

Nieuwegein, Utrecht

orientatie cursus kaart en kompas

Kaart & Kompas - Oriëntatie cursus (uitgebreid)

Zondag 6 november
Nog 5 plaatsen beschikbaar

Zaterdag 5 november
Vol

Outdoor Kids Haarlem

Survivalfeestje

Haarlem & Haarlemmermeer

outdoor teamuitje

Dutch Husky Experience

Groepsuitje (8 - 16 personen)
Op de prachtige Veluwe gaan we op avontuur met een roedel husky’s en maken we een fantastische lunch op het kampvuur. Ook zakelijk een bijzonder outdoor teamuitje!