Outdoor kids

Koken met wilde planten
in Hoofddorp

Boodschappen doen tussen het gras

Koken met wilde planten

Weet jij welke planten eetbaar zijn en welke giftig? Leer ze kennen! Als we 1000% zeker weten dat de plant veilig is gaan we er lekker mee koken! Deze cursus wordt gegeven op het terrein van De Heimanshof, een giga tuin waar heel veel (wilde) planten groeien. Hier gaan we allemaal lekkere dingen mee maken en dan koken op ons eigen kampvuur! Er is ook tijd om de boomhut van De Heimanshof te verkennen.. we zijn er dan toch!

Informatie koken met wilde planten

Wie

Deze cursus is bedoeld voor basisschool kinderen, tussen de 8 en 12 jaar.

Waar

Deze Outdoor Cooking met wilde planten cursus van de Outdoor Kids wordt gegeven op het terrein van Heemtuin De Heimanshof in Hoofddorp. Adres: Wieger Bruinlaan 1 – 7, 2132 AW Hoofddorp.

Deze cursus is op 8 september en duurt van 14:00 tot 18:30 uur.

Hoeveel?

Deze middag kost € 39,- p.p.
De cursus is inclusief drinken, avond eten, wat lekkers, alle materialen én een Outdoor Kids paspoort!

En verder

Na betaling ontvang je de inpaklijst voor de cursus, dit gaat vooral over de juiste kleding en een waterfles. Voordat de cursus start zullen wij jouw ouders vragen om eenmalig ons aansprakelijkheidsformulier te ondertekenen (bekijk deze alvast hier), deze zullen wij uitgeprint meenemen.

Stuur mij 6x per jaar survival tips en aankomende cursussen toe.

Totaal: € -