Outdoor Tips

Knopen

Mastworp, slipsteek, prussik… Ken je ze nog?

Tijdens onze cursussen komen er vaak een aantal knopen aan bod. Als reminder hebben we een paar van deze knopen opgenomen. Ga thuis oefenen met een stuk paracord, zodat je de knopen kent wanneer je ze nodig hebt in de wildernis.

Mastworp, slipsteek en afbinden

Prussik

Gelukt? Nu kan het zeil over het touw heen en kun je het zeil door middel van zelfgemaakte haringen vastzetten in de grond. Gebruik hiervoor bijvoobeeld stevige takjes, die je een scherp puntje geeft en haaks in de grond steekt.
Leer deze knopen en meer tijdens de cursus Zelfredzaamheid in de Natuur, Outdoor Kids of Wilderness First Aid field training.

Cursussen & groepsuitjes

Ga mee op avontuur de natuur in tijdens een cursus of workshop van De Outdoor School.
Leer alles over outdoor cooking, EHBO in de wildernis, vuur maken, een hut bouwen in het bos of oriënteren met kaart en kompas.

Nog 4 plaatsen beschikbaar

Groepsuitje (8 - 12 personen)
Samen een primitieve keuken bouwen en daarop een fantastische maaltijd bereiden. Een veelzijdig teamuitje in de natuur!

Nieuwegein, Utrecht

orientatie cursus kaart en kompas

Kaart & Kompas - Oriëntatie cursus (uitgebreid)

Zondag 6 november
Nog 5 plaatsen beschikbaar

Zaterdag 5 november
Vol

Outdoor Kids Haarlem

Survivalfeestje

Haarlem & Haarlemmermeer

outdoor teamuitje

Dutch Husky Experience

Groepsuitje (8 - 16 personen)
Op de prachtige Veluwe gaan we op avontuur met een roedel husky’s en maken we een fantastische lunch op het kampvuur. Ook zakelijk een bijzonder outdoor teamuitje!