Leer échte outdoor skills in de Haarlemmermeerse natuur tijdens de cursussen van de

Survival Teens

In samenwerking met de Hoofddorpse Heimanshof

De Survival Teens workshops en curssusen worden gegeven op locatie van De Heimanshof in Hoofddorp, een grote tuin waar er meer dan 800 wilde planten te vinden zijn, een giga boomhut en er van alles te leren valt over wilde planten, geneeskrachtige kruiden en de natuur in- en buiten De Haarlemmermeer.

De leukste survival workshop voor jongeren in de haarlemmermeer

Durf jij het aan?

Droom jij van een avontuur door de wildernis, waar je een eigen hut moet bouwen en een kampvuur maakt om warm te blijven en de beesten af te schrikken? Leer nu de survival basics gewoon in de Haarlemmermeer, zodat je later goed voorbereid op avontuur kunt gaan!

Kom zelf of met een vriend of vriendin naar één van de Survival Teens workshops op De Heimanshof in Hoofddorp. Ontmoet andere survival tieners en maak samen je eigen hut in het bos, leer vuur maken met takken en bak je eigen brood boven het kampvuur! 

De Outdoor School

Wat ga je leren?

Om je voor te bereiden op avonturen in de wilde natuur, gaan we in één dag leren hoe je vuur moet maken in het wild en een eigen onderkomen bouwt, zodat je droog in het bos kunt overnachten.

Natuurlijk moeten we jouw zelfgemaakte tent wel testen… Dus neem maar een extra setje droge kleding mee, mocht je hut toch niet helemaal waterdicht blijken te zijn… Verder leer je hoe je je moet voorbereiden als je de natuur in gaat en maken we er een leuke dag van met o.a. een kampvuur avondmaal en veel spelletjes.

 

Survival skills

R

Hut bouwen in het wild

R

Vuur maken in het bos

R

Broodbakken op het kampvuur

R

Hoe belangrijk een goede voorbereiding is

R

De kracht van samenwerken

Wat kost de cursus?

Deze workshop is speciaal gemaakt voor jongeren vanaf 12 jaar en duurt van 15:30 tot 19:30 uur. Locatie: De Heimanshof in Hoofddorp

€ 35,-

Inclusief

  • Avondeten op het kampvuur
  • Alle materialen
  • Marsmallows!
  • Drinken

Exclusief

  • Materialen inpaklijst (o.a. extra droge kleding).

Wanneer is deze cursus?

Naast onderstaande datum voor losse inschrijvingen, kan deze Survival Teens Workshop ook op aanvraag worden gegeven. Om bijvoorbeeld een groep jongeren van een club, naschoolse opvang, sport, kerk of school samen een leuk uitje te geven.
Bel of mail ons voor meer informatie.

Meld je aan voor een aankomende cursus op:

> Woensdag 30 juni 2021
    van 15:30 – 19:30 uur

> Woensdag 14 juli 2021
    van 15:30 – 19:30 uur

> Vrijdag 6 augustus 2021
    van 15:30 – 19:30 uur

Survival Teens Hoofddorp