Feestjes & teamuitjes

Buiten spelen voor grote mensen. Kies jouw favoriete activiteit hieronder. We gaan op avontuur in Nederland, veel cursussen en workshops kunnen op locatie gegeven worden. Dan zoeken wij een mooi natuurgebied bij jullie in de buurt!

De leukste manier van leren over buiten

Workshops voor teamuitjes en feestjes

De 4 elementen speurtocht | Unlock de 4 deksels

Survival meets escape room in dit outdoor team spel. Lukt het jouw team de 4 Elementen Kist als eerste te openen?

Tijdens dit teamspel gaan jullie in 4 groepjes op expeditie door de het bos (locatie kan in overleg). Vind de opdrachtkaarten en verzamel zo de cijfers om de 4 Elementen Kist te openen. Jullie oriëntatie skills en natuurkennis worden op de proef gesteld…

Op maat gemaakt
Deze groepsactiviteit kan volledig op maat worden gemaakt. Van verjaardagsfeestjes (ook voor volwassenen) tot team uitjes met outdoor cooking achteraf. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vanaf

€ 395,-

Vanaf 8 personen, incl. drinken, snacks en materialen
Locatie in overleg, kan aangepast worden voor een natuurgebied in de buurt

Alles-in-één Survival cursus

Zelfredzaamheid in de natuur

Leer samen over het avontuur door de wildernis, maak jullie eigen hut en zorg zo snel mogelijk voor een kampvuur… zonder aanmaakblokjes, aansteker en lucifers.
Als toevoeging kunnen jullie ook de basis van oriëntatie leren – je weg door het bos weten te vinden zonder Google Maps of GPS toestel. 

Deze survival workshop wordt op maat gemaakt en aangepast naar de skills die jullie willen leren, de locatie in overleg. 

Optioneel: Kampvuur lunch of diner

Duur cursus: 6 uur 

Vanaf

€ 600,-

o.b.v. 8 personen 
Boven de 8 personen is de meerprijs per persoon 65,-. Maximaal 14 personen. Locatie: Epe (Veluwe) of op locatie in overleg

Hiken met husky’s & workshop koken op vuur

Het outdoor teamuitje

Samenwerken = krachten bundelen
Dutch Husky Experience en De Outdoor School vullen elkaar op zakelijk gebied perfect aan. Wij houden ons het liefste bezig met hetgeen waar wij goed in zijn. Dit zakelijke concept is geboren uit passie!

Wij nemen je graag een dag mee op reis in ons leven.

Ontdek de husky’s, jezelf en de natuur.

Het doel van de dag
Ga even offline en stap voor een dag uit het comfortabele kant-en-klaar-leven! Kom in contact met de husky’s, de natuur, jezelf en jouw kunnen. Ontdek een nieuw en uniek avontuur met meer kennis, verbinding, humor, plezier én hands-on-skills.

Op de prachtige Veluwe gaan we op avontuur met een roedel husky’s en maken we een fantastische lunch op het kampvuur. Voor een deel van de ingrediënten gaan we zelfs op zoek naar seizoensplanten, wortel, bladeren, bast en bloemen uit de natuur.

Koken op vuur
Samen maken we een voedselveilige outdoor keuken, waarop we de lekkerste maaltijden zullen bereiden. Hiervoor moet er natuurlijk wel een vuurtje gemaakt worden. Dat doen we op een primitieve manier tijdens de workshop Vuur.

Geschikt voor teamuitjes tussen de 10 en 20 personen! 

Duur cursus: 4-5 uur

Kaart & kompas – Oriëntatie

Oriëntatie Cursus (uitgebreid)

Kennis, lol en praktijkoefeningen in de prachtige waterleidingduinen bij Zandvoort. Je komt een heel eind en ook weer thuis met kaart, kennis & kompas
Leer je weg terug te vinden wanneer je verdwaald raakt in de wildernis

In de Amsterdamse waterleiding duinen mag je ‘struinen’. Dus van de vaste paden aflopen. Je zult gegarandeerd herten tegenkomen en spechten en andere vogels horen. Dikke kans dat je een vos tegen het lijf loopt tijdens deze mooie tocht de natuur in. Ter voorbereiding op deze cursus krijgen jullie 3 instructievideos.

Optioneel: lunch 

Duur cursus: 4 – 6 uur

Vanaf

€ 600,-

o.b.v. 8 personen 
Boven de 8 personen is de meerprijs per persoon 65,-. Maximaal 14 personen. Locatie: Amsterdamse Waterleidingduinen

Wilderness First Aid – Outdoor EHBO

WFA Field Training (gecertificeerd) 

Leer in deze intensieve twee-daagse de belangrijkste overlevingstechnieken in geval van een medisch noodgeval, voor situaties waarin je volledig op jezelf bent aangewezen. Ontvang na afronding een internationeel erkent Wilderness EHBO certificaat. Deze blijft 2 jaar geldig. Ook ‘standaard’ BHV cursussen zijn te personaliseren naar deze outdoor variant.

Duur cursus: 2 dagen, 1 nacht
Inclusief: certificaat, alle materialen, alle maaltijden, overnachting 

Wilderness First Aid

Vanaf

€ 2750,-

Vanaf 5 personen
Ommen (Overijssel) of op locatie in overleg

Outdoor Yoga

Ontspanning, vitaliteit en plezier staan centraal in deze outdoor yogalessen. Natuurgerichte mindfulness oefeningen, beweging voor elk niveau en opladen met jullie eigen club mensen.

Yoga in de buitenlucht geeft een extra dimensie en gevoel van vrijheid aan de les. Hoor de vogels om je heen, voel de zon en heb de ruimte. Onze instructrice Gunbritt belt je van te voren om jullie wensen af te stemmen.

€ 90,-

incl. yogamatten, kruidenthee en mindfullness oefeningen. De les duurt in totaal 1,5 uur – achteraf tijd voor thee.
Maximaal 14 personen. Locatie in overleg, een mooie plek in de natuur bij jullie in de buurt