Yoga in de buitenlucht

Verbinding, ontspanning, plezier & flexibiliteit in het Haarlemmermeerse bos

verbinding met de natuur

Yoga in de buitenlucht

Outdoor yoga in het Haarlemmermeerse bos in Hoofddorp. Gun jezelf de ontspanning en verbinding, waarin je tegelijkertijd kracht en flexibiliteit opbouwt. Dit doen we in de buitenlucht, dus kan het ook voor een vriendelijk prijsje!

Wanneer
Elke vrijdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur. Ook in de winter, alleen bij echt slecht weer gaat de les niet door.

Waar
Het Haarlemmermeerse bos in Hoofddorp, we verzamelen op de parkeerplaats aan de noordzijde (waar voorheen het restaurant La Floria zat).

1 losse yogales                            € 7,50
5-rittenkaart                                € 35,-

Gunbritt Genuit yoga

Yogales voor groepen en bedrijven

Bouw een wekelijks moment in voor jouw collega’s of werknemers (en jezelf!) om op te laden, vitaal te blijven en het team een extraatje te geven. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

buiten yoga bos
buiten yoga hoofddorp
outdoor yoga hoofddorp
zonnegroet yoga

Meld je aan voor een yogales of boek yoga voor bij jou op kantoor

Appje sturen mag ook!

Wil je aansluiten bij de yogalessen op vrijdagochtend in het Haarlemmermeerse bos? Je bent helemaal welkom! Stuur een appje of bel naar Gunbritt en we zetten je op de lijst. Je kunt ook het formulier hiernaast invullen. Betaling gaat cash of via een tikkie.

Bel of app: 06-87726009

Hey Namasté!

Gunbritt Genuit, geboren en getogen Hoofddorper, is Hatha yoga docent van De Outdoor School: “Als tegenhanger van het buitenspelen is yoga voor mij een fijne manier om juist naar binnen te keren.”

Yoga is voor mij een hele mooie manier om een aantal keer per week even stil te staan en de balans (in mezelf) te vinden.

“De afgelopen 5 jaar heb ik in 4 verschillende landen gewoond (Canada, Nieuw-Zeeland, Australië en nu weer Nederland) en o.a. door Afrika en Nepal gereisd. Ik heb onwijs mooie plekken op onze aarde mogen zien. Het reizen heeft me de magie van het simpelweg ‘buiten zijn’ geleerd, maar ook dat écht geluk van binnen zit. Yoga is altijd de ‘yin’ geweest van mijn vrij ‘yang’ levensstijl; het altijd maar rondhoppen (ik noem het ‘Life hopping’) en jarenlang geen vaste thuisbasis hebben. Best wel bijzonder om dan nu les te mogen geven op 5 minuten fietsen van mijn vroegere thuis.

Een ander soort avontuur
Na al het reizen was het tijd voor een nieuw avontuur! Ik ben 2 jaar geleden De Outdoor School gestart; trainingen en workshops waarbij je even uit het comfortabele Nederlandse kant-en-klaar leven stapt, om meer in contact te komen met de natuur, jouw kunnen en jezelf. Yoga is mijn inziens hiervoor zo’n mooie manier om die verbinding met het echte leven, het hier en nu en vooral jezelf te maken.

Wanneer de lente aanbreekt en de corona maatregelen het weer toelaten zal er ook buiten yogales gegeven worden.

Mijn yoga achtergrond
Zelf ben ik 7 jaar geleden gestart met Vinyasa/Flow yoga en verder gestroomd naar Ashtanga. Eigenlijk ben ik fan van elke vorm van yoga! Hatha heeft alleen wel een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Na jaren lang als grafisch vormgever achter een computer te hebben gewerkt, had ik een flinke pijn in mijn onderrug over gehouden. Door de vele krachtopbouwende ‘asanas’ (yoga houdingen) en backbends is mijn rug sterker geworden en loop ik weer pijn vrij door het leven.”

ski avontuur
Survival Cursus
ski avontuur

Cursus agenda

Ga mee op avontuur de natuur in tijdens een cursus van De Outdoor School. Leer alles over EHBO in de wildernis, vuur maken, een hut bouwen in het bos of navigeren met kaart, kompas en een bak met kennis.

WFA cursus nederland

Weekend: 10 + 11 september

Oriëntatie & navigatie cursus (uitgebreid)

Zondag 26 juni